2013. augusztus 1., csütörtök

Amikor a káosz elhatalmasodik

Most nem a babákról írok, hanem arról, hogy egy hete, este becsöngettek a vízvezetékszerelők, hogy csőtörés van alattunk. Csöveket akartak a konyhánkon átvezetni, a vége az lett, hogy feltörték a konyhát és alattunk bevezették a vízvezetéket. Meg is nyugodtunk, egy kis helyreállítás és minden a régi! Másnap, a cső régi szakasza, amit nem cseréltek ki csöpögni kezdett, megint kijöttek, mivel este volt, csak másnap végezték el a munkálatokat. Szóval a felfelévezető csövet is kicserélték. Mikor elmentek, furi pattyogó hangot lehetett hallani a fal mögül. Reggelre vizes lett a fal megint jöttek a szerelők szétverték a wc-t! A konyha és a wc között szerelőakna van, ott futnak fel a csövek az emeletre, ott is csőtörés van és minden víz hozzák jön le. Szóval, tegnap csináltak egy kisajtót a szerelőaknához, ma kicserélik a csövet, lecserélik a wc tartályt. Teljes a káosz! Nem teszek ki fotókat róla, mert ez a blog nem erről szól, de most ki vagyok készülve. A biztosító ma kint volt, de jön a jövőhéten is. Remélem estére rendben lesznek a dolgok és már csak a tapétázás és a festés lesz hátra. Amitől félek, ha ma megint hozzányúlnak a régi csövekhez, nehogy megint csöpögjön valahol!

3 megjegyzés:

  1. Ilyen az, amikor minden összejön :( Sajnálom, de drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondanám, hogy rendben mentek a dolgok, mert mégegyszer vissza kellett hívni a szerelőket, de most már úgy tűnik nem csöpög sehol a cső, de a fal még nagyon vizes.

      Törlés
  2. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, és köszönöm a lehetőséget hogy ott lehettem. Láthattam egy csodálatos gyűjteményt és találkoztathattam kedves emberekkel. Marcsi

    VálaszTörlés